Un escape room per a superheroïnes

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç de moltes persones que lluiten per superar-les. Font: Superheroi(ne)s. Font: Font: superheroi(ne)s.
L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç de moltes persones que lluiten per superar-les. Font: Superheroi(ne)s.
Superheroi(ne)s bcn és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrupació d’Entitats Superheroïnes. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Superheroi(ne)s bcn és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrupació d’Entitats Superheroïnes. Font: Unsplash.

Un escape room per a superheroïnes

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Amb el lema ‘Posa’t la capa’, superheroi(ne)sbcn organitza aquest joc d’enginy perquè grans i petits gaudeixin de l’activitat per una causa solidària.

El proper diumenge 16 de desembre a les 11.00 h, superheroi(ne)sbcn organitza el Escape Room: 'Posa’t la capa'.

L’activitat consisteix en un Escape Room de dues hores on s’han de desxifrar unes proves i enigmes per poder ‘escapar’ i superar el joc.

L’activitat està pensada perquè pugui participar tothom, inclosos els infants que tinguin més de 10 anys. Per als nens i nenes més petits, hi haurà un espai dedicat a ells, amb monitoratges.

L’objectiu de l’activitat és sensibilitzar a la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les.

També es vol donar a conèixer les entitats que lluiten per canviar aquesta realitat i mobilitzar i divertir a la ciutadania per captar fons.

Superheroi(ne)s bcn és una iniciativa impulsada per l’Associació Agrupació d’Entitats Superheroïnes, que està formada per quatre entitats d’acció social, amb la voluntat de donar a conèixer la seva tasca i els projectes que porten a terme.

Aquestes associacions són acidh, afev, iniciatives solidàries i invia.

Totes juntes ajuden a persones en risc social, a millorar les seves condicions de vida i la seva inclusió a la societat.

Amb iniciatives com aquesta volen posar en valor la festa, els reptes, la solidaritat i el treball en equip.

També ho fan com a mitjà per organitzar una acció per a tothom i crear una nova modalitat d’activitat solidària.

Les places són limitades i es pot jugar en grups de 8 persones. Per assistir a l’activitat, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou