Vols formar part de l'organització de la Primera Fira d’Economia Social i Solidària de Ponent?

Colectic
L'Ateneu Cooperatiu de Ponent és qui organitza la Fira. Font: Ateneu Cooperatiu de Ponent
L'Ateneu Cooperatiu de Ponent és qui organitza la Fira. Font: Ateneu Cooperatiu de Ponent

Vols formar part de l'organització de la Primera Fira d’Economia Social i Solidària de Ponent?

Colectic

Resum: 

Tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny, i les persones i col·lectius que l'organitzen volen reforçar les seves comissions per poder oferir un esdeveniment que doni a conèixer al gran públic totes les iniciatives d'ESS que es fan al territori.

L'Ateneu Cooperatiu de Ponent és qui impulsa la Ponent FEST, que des de l'organització es considera com "un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres".

La Fira d'Economia Social, Solidària i Transformadora de Ponent és un esdeveniment obert i inclusiu. De moment hi ha una vintena de persones que s’organitzen en comissions coordinades en un ple mensual per tirar-ho tot endavant..

Les comissions que s'han creat són Logística (infraestructures), Continguts (taules rodones, espai carrusel i tallers), Comissió (interlocució i ubicació de paradistes, i exposició de la Fira), Voluntariat (gestió de les persones que faran de voluntàries), Comunicació (estratègia comunicativa, i generació i difusió de continguts) i Comissió Jornada Tècnica (organització de la jornada destinada a donar a conèixer la fórmula cooperativa i l'economia social al món empresarial convencional).

Si vols formar part d'alguna d'aquestes comissions escriu a l'adreça de correu electrònic info@ponentcoopera.cat. Les inscripcions per a expositors i expositores s'obriran aviat.

Afegeix un comentari nou