2a Fira d'intercanvi de l'Ecoxarxa de Barcelona

 Font:
Diumenge, 12/12/2010

Què ofereix aquesta fira d'intercanvi? Doncs, un mercat agroecològic i artesanal amb moneda social, taules d'intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.

L'Ecoxarxa de Barcelona amb el suport d'altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana organitza la segona Fira d'intercanvi amb moneda social, que esrealitzarà dimumenge 12 de desembre, al passeig de Lluís Companys de Barcelona.

L'horari de la fira serà de 10:00 a 19:00 hores, i es realitzarà un altre cop. Durant el dia hi haurà xerrades, tallers, activitats artístiques i jocs infantils per als més petits, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira, per tal que tothom que ho vulgui pugui gaudir d'una altra manera de consumir, justa i solidària.

Fins el 30 de novembre està obert el termini d'inscripció de parades a la fira. Inscriure una parada serà gratuit, l'única condició per participar és que a les parades no hi circulin els euros. En lloc d'això s'utilitzaran els Ecos barcelonins, que es podran aconseguir via d'altres monedes socials d'arreu del territori, o canviant euros. Les persones i col·lectius que inscriguin parada podran canviar al final de la fira (el mateix dia) fins el 75% de la moneda social ingressada per euros, la resta l'hauran de convertir en moneda social útil per seguir intercanviant a través del creixent moviment català de monedes socials. Podeu realitzar la inscripció emplenant aquest formulari.

Si us interessa donar un cop de mà en l'organització, us podeu posar en contacte amb barcelona[arrova]ecoxarxes.cat.

Data: 

Diumenge 12 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ecoxarxa de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@ecoxarxes.cat