Cloenda de la formació comunitària

 Font:
Dijous, 08/07/2010

El proper 8 de juliol, la Casa de Mar de Barcelona acollirà la cloenda de la formació comunitària, que s’ha desenvolupat durant els mesos d’abril i maig a les diferents demarcacions del territori català, per tal de promoure el treball comunitari entre tècnics i tècniques dels programes Aprendre a Aprendre, Pla Integral de Poble Gitano, Pla de Desenvolupament Comunitari i Xarxa Òmnia.

El 8 de juliol totes les persones que han participat a la formació comunitària en les diferents demarcacions estan convidades a reunir-se a Barcelona. A l'acte de cloenda es presentarà una anàlisi dels resultats de la formació comunitària des de diferents perspectives.

A més a més, es donaran a conèixer diferents casos d’èxit del treball comunitari, com ara el projectes Ítaka Raval per part de la Fundació Tot Raval i AEIRaval, Compromís per la Inclusió, del Consorci Badalona Sud, i Promotors Escolars dins del PIPG, a càrrec de la Fundació Pere Closa.

Al final de la jornada, es projectarà el vídeo "Formació comunitària en imatges" realitzat per l’Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia i que resumeix el que ha sigut aquesta formació i recull les opinions dels i de les participants.

Us podeu descarregar el programa en aquest enllaç.

Més informació a la plana web de la formació comunitària: formaciocomunitaria.cat

Data: 

Dijous 08 jul

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
ac.dgap@gencat.cat
Organitzador: 
Secretaria d'Acció Ciutadana