Conferència “La Responsabilitat Social: reptes per a empreses, organitzacions socials i persones” a DIXIT

 Font:
Dimecres, 29/06/2011

És possible l’ètica en el negoci? És possible conciliar la responsabilitat social amb el benefici econòmic? Aquestes són algunes de les preguntes sobre les que reflexionarà Josep Maria Canyelles, expert en la matèria, a la propera conferència organitzada per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.

La Responsabilitat Social (RS) dóna resposta a aquestes qüestions tot i que suposa un repte d'excel·lència perquè s’ha de gestionar i també liderar des d'un enfocament de caràcter estratègic i vinculat als valors corporatius i al model d'empresa.

Canyelles també parlarà de com el desenvolupament de l'RS de les empreses ha comportat que les organitzacions socials i les públiques hagin començat a incorporar aquest enfocament de gestió, que té en compte les inquietuds de la societat en el funcionament, els impactes o les relacions amb els grups d'interès.

La conferència tindrà lloc el 29 de juny a les 17 h i per assistir-hi cal enviar nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte a dixit.bsf@gencat.cat o trucar al 93 551 76 99.

Data: 

Dimecres 29 juny

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.bsf@gencat.cat