Els drets dels infants a jugar

 Font:
Dijous, 18/11/2010

El proper dijous 18 de novembre se celebrarà a l'Auditori de la Fundació Catalana de l'Esplai, a El Prat de llobregat, la jornada "Els drets dels infants a jugar", organitzada per l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, que pretén reflexionar entorn al joc com a eina d’intervenció socioeducativa d’inclusió social, amb experts i taules d’experiències. Aquest acte s'emmarca en la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants, el proper 20 de novembre.

La jornada començarà amb la presentació a càrrec de Montserrat Ballarín, presidenta-delegada de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona; Josep Gassó, president de la Fundació Catalana de l’Esplai; i un representant de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que donaran pas a la ponència "El joc com a eina d’intervenció socioeducativa d’inclusió social", a càrrec d’Imma Marín, presidenta d'IPA a Espanya (Associació Internacional pel Dret dels Infants a Jugar) i directora de Marinva.

En aquest esdeveniment, diferents experts presentaran experiències que poden servir com a model en la promoció dels drets dels infants. Entre aquestes, destaquen la de l'espai lúdic familiar "La Capsa dels Jocs", presentada per Eva Mora del Consorci del Barri de la Mina (Sant Adrià del Besós); "El joc de l'emancipació", a càrrec de Daniel Lleida director de la Federació Espanyola de Pisos Assistits (FEPA) o el treball de sensibilització sobre els drets dels infants a través de les TIC, a càrrec de José A. Ruiz Montes, cap departament d’infància i nous programes de Fundació Catalana de l’Esplai.

Programa complet.

Data: 

Dijous 18 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
benestar.social@diba.cat