Exposició fotogràfica "Horts urbans"

 Font:
Dilluns, 15/02/2010 fins Dissabte, 13/03/2010

L'associació Solidaritat, Decreixement i Acció de Gavà organitza aquesta exposició amb fotografies de l’Stefanie Fock amb l'objectiu que esdevingui un espai de trobada entre la gent interessada en l’horticultura urbana/comunitària i aquelles persones que ja han començat a donar passes en aquest sentit.

Ja és una realitat, però molts encara no ho saben o no ho volen veure, l’horticultura és una via possible i necessària en un entorn urbà com el nostre. A Barcelona, a alguns barris, ja és l’Ajuntament qui ha començat a fomentar iniciatives en aquest sentit, tot i que els primers projectes es van desenvolupar molt abans gràcies a projectes de desenvolupament comunitari autogestionats o al moviment okupa.

Stefanie Fock, la fotògrafa que ha realitzat aquest reportatge, ha recorregut la majoria d’aquests espais verds i productius (pel que fa a alimentació i sostenibilitat -ja que no són espais verds amb una finalitat merament ornamental, com la tendència mantinguda fins ara-), i ens mostra que aquesta via és possible, necessària i reproduïble.

Des de Solidaritat, Decreixement i Acció pensen que aquesta exposició pot ser un espai de trobada entre la gent interessada en l’horticultura urbana/comunitària i aquelles persones que ja han començat a donar passes en aquest sentit molt a prop nostre.

Per aquest motiu han convidat també a la inauguració (dijous dia 18 de febrer) als masovers i masoveres de la masia local de Ca n’Amat, per compartir la seva experiència i contrastar-la amb altres projectes que hagi visitat la fotògrafa.

Data: 

Dilluns 15 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Solidaritat, Decreixement i Acció
Correu electrònic de l'organitzador: 
-