IX Festival de bandes de música catalanes

 Font:
Dimarts, 13/07/2010

Diumenge 18 de juliol a les 18:30h: AUDITORI DE BARCELONA. La Federació Catalana de Societats Musicals, fidel a la seva cita anual, organitza El proper diumenge 18 de juliol el IX Festival de Bandes de Música Catalanes. Com cada any, tres bandes del Principat compartiran escenari tot oferint un gran concert musical. En aquesta ocasió, les bandes participants són la Banda i Escola de Música de Miravet, la Banda “Manel Martínes i Solà” de Jesús i la Banda de Música del Prat de Llobregat. L’acte tindrà lloc a les 18:30h a la Sala 1 Pau Casals de l’Auditori de Barcelona (c/ Lepant, 150. 08013 Barcelona).

Aquestes bandes de música oferiran uns repertoris molt variats. Interpretaran a autors catalans (T. Vives), del País Valencià (Ferrer Ferran, Pascual Vilaplana) o internacionals (Jacob de Haan, The Beatles). Les tres formacions, estan molt motivades i amb moltes hores d’assaigs què, de ben segur, donaran uns resultats musicals de molta qualitat.

Les bandes de música, presents a Catalunya des de fa 166 anys, han assolit un alt grau de perfeccionament i d’excel·lència musical. Les bandes de música, manifestació clara de la Cultura Popular, cerquen espais i repertoris que siguin atractius al gran públic, aconseguint una excel·lent interpretació i un perfecte enteniment cultural entre els músics i els espectadors.

Les seves actuacions tant a Catalunya com a fóra, sempre aixequen expectatives i mai defrauden els seus concerts: Saragossa, Madrid, França, Alemanya, Holanda, Xina i altres indrets del món, ja han comprovat que les bandes catalanes són unes formacions de molta qualitat. A més, desenvolupen en les seves Escoles de Música i en les Societats Musicals on estan emmarcades, uns serveis culturals musicals i d’altres àmbits, molt ben valorats per la ciutadania en els seus entorns immediats, tant per la seva implicació amb l’educació i la cultura, com pel seu compromís en esdeveniments socials.

Data: 

Dimarts 13 jul

Hora: 

23:52

Organitzador: 
Fed. Catalana de Societats Musicals
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fcsocietatsmusicals.org