La màgia de L’Amazònia Boliviana: Biodiversitat i Riquesa cultural

 Font:
Dimecres, 07/04/2010 fins Dimecres, 28/04/2010

La màgia de L’Amazònia Boliviana: Biodiversitat i Riquesa cultural mostra la gran biodiversitat que coexisteix a la zona i les formes de vida dels pobles indígenes que l’habiten. Tanmateix, l’exposició també vol ser un reflex de les amenaces a les quals està sotmesa la regió i la responsabilitat que tenim sobre els fets, els països anomenats del Nord.

L’exposició s’estructura en cinc blocs temàtics.

En un inici es tracta des d’una perspectiva històrica l’època precolombina i la colonització de la regió amazònica. Seguidament les fotografies mostren la biodiversitat en relació als diferents ecosistemes. El boc següent apropa al visitant a la vida dels pobles indígenes i ens mostra algunes parts de la seva quotidianitat. El quart bloc, repassa l’activitat econòmica de la zona, per acabar amb una mostra de les amenaces i problemàtiques actuals de la regió.

Les fotografies mostren la biodiversitat que coexisteix a la zona i les formes de vida dels pobles indígenes que l’habiten. L’exposició també vol ser un reflex de les amenaces a les quals està sotmesa la regió i la responsabilitat que tenim sobre els fets, els països anomenats del Nord.

Data: 

Dimecres 07 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Centre d'Estudis Amazònics (CEAM)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacion@ceam-ong.org