Mobilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó

 Font:
Dijous, 17/03/2011

Nombroses entitats ecologistes i socials convoquen una mobilització a Barcelona en contra de l'energia nuclear, en record de les víctimes i en solidaritat amb la població japonesa afectada.

En solidaritat amb el poble japonès i en record de les milers de víctimes del terratrèmol i el tsunami del dia 11 de març, es farà el lliurament d'una corona de flors blanques (símbol de dol al Japó) al Cònsul de Japó a Barcelona. Acte acte tindrà lloc al Consulat del Japó a Barcelona (Av. Diagonal, 640) a les 17 hores.

A banda, s'ha convocat un altre acte per demanar un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum i l'abandonament de l'energia nuclear i les energies fòssils sota el lema "No ens podem permetre el risc d'un accident nuclear. No podem seguir provocant el Canvi Climàtic. Per una Catalunya 100% renovable". La concentració serà a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 18.30 hores.


Les entitats convocats (l'adhesió encara és oberta) són:
Ecologistes en Acció de Catalunya, Repsol Mata, Entrepobles, Xarxa de l’Observatori del Deute en la Globalització, ATTAC, Recerca i decreixement, Entesa pel decreixement.

Data: 

Dijous 17 març

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
energia@ecologistesenaccio.cat