Obrint Portes, jornada de portes obertes al barri del Raval

 Font:
Divendres, 03/06/2011 fins Diumenge, 05/06/2011

Els dies 3, 4 i 5 de juny, diferents entitats socials i culturals del barri del Raval de Barcelona organitzen un seguit d’activitats en el barri per a que petits i grans coneguin quina és la tasca d’aquestes organitzacions i participin en elles.

Durant 3 dies una vintena d’associacions del barri del Raval de Barcelona oferiran tallers de música, ball, titelles, passis de documentals i moltes més coses en la jornada de portes obertes Obrint Portes.

Obrint portes vol donar a conèixer als veïns i veïnes del barri del Raval de Barcelona algunes de les associacions que existeixen en el seu teixit. Per això durant els dies 3, 4 i 5 de juny, diferents entitats socials i culturals organitzen un seguit d’activitats en el barri per a que petits i grans coneguin quina és la tasca d’aquestes organitzacions i participin en elles.

L’activitat central d’Obrint Portes es durà a terme el diumenge 5 de juny amb una gimcana popular i una festa final. De 10 a 13h, les persones que vulguin participar poden fer un recorregut pels diferents locals de les entitats del Raval per conèixer la seva ubicació, els serveis i les possibilitats que ofereixen a través de diferents activitats i jocs. En cada una d’elles se’ls facilitarà un certificat per completar la gimcana. És el cas de SIDA STUDI, on diumenge es durà a terme l’activitat “Plaer, intimitat i... el poses tu o el poso jo?”, que realitzarem de 10 a 13h en el local situat al carrer Bisbe Laguarda.

A les 13h començarà l’acte de clausura de la jornada a la Rambla del Raval, un aperitiu amenitzat per un concert de música en viu a càrrec del Combo de l’Escola de Músics i l’Escola de Músics JPC i el lliurament d’obsequis a les persones participants, grans i menudes.

Aquest és el segon any que s’organitza aquesta jornada de portes obertes. Pots consultar el programa complet en aquest pdf.

Et convidem a participar en les jornades i a visitar la nostra entitat el diumenge 5 de juny de 10 a 13h!

Data: 

Divendres 03 juny

Hora: 

12:09

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@sidastudi.org