PodCamp Barcelona 2010

 Font:
Dilluns, 13/09/2010 fins Dissabte, 18/09/2010

PodCamp Barcelona 2010 tindrà lloc a El Masnou del 13 al 18 de setembre. El tema central de la trobada serà "la comunitat" on tindran cabuda els projectes que es desenvolupen en comunitat i per a la comunitat.

De dilluns a dijous hi haurà tallers de dues hores de durada. Divendres tarda hi ha programades dues presentacions i un tast de vi i twitter: TwitterTasteLive.

Dissabte matí se celebraran quatres sessions. Després del dinar, durant la "sobretaula", s'organitzaran taules per contrastar, discutir, contribuir i oferir idees i conclusions sobre cadascun dels projectes presentats durant les sis sessions. L'objectiu és aconseguir que tothom participi, tant si presenta com si no, i fer crowdsourcing d'idees per a col·laborar en el desenvolupament de les sis comunitats presentades. També hi haurà un altre tast de vi just després de les sessions de sobretaula.

Si voleu encarregar-vos d'un dels tallers que es realitzaran durant la setmana o si voleu presentar un projecte podeu contactar amb l'organització a través d'aquest formulari.

Data: 

Dilluns 13 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Cataspanglish
Correu electrònic de l'organitzador: 
-