Taller de web 2.0 per a entitats

 Font:
Divendres, 05/02/2010

Les entitats que els últims anys s'han creat una plana web estàtica a través del servei que els oferia xarxanet.org comencen un emocionants camí cap a la web 2.0. Divendres, 5 de febrer, aquestes entitats estan convidades a participar en un taller on intercanviaran les seves expectatives i donaran els primers passos cap a la web 2.0.

Durant els últims anys més de 60 entitats han creat la seva plana web amb l'ajut de xarxanet.org. Ara, durant el 2010, transformaran aquestes planes estàtiques en blocs dinàmics, que milloraran qualitativament la comunicació de l'entitat amb la seva base social i amb altres entitats i fomentaran la participació. Per tal de començar aquest procés el més aviat possible, totes aquestes entitats estan convidades a un taller de web 2.0 que tindrà lloc el divendres 5 de febrer, de 17:00 a 19:00 hores, a la Casa del Mar.

El procés de transformació es realitzarà en col·laboració amb servei de xarxanet Entitats i web 2.0. Les entitats rebran assessorament tecnològic i formació, tant presencial com en línia. A més, tindran en tot moment el suport d'un equip multidisciplinari.

Cal que les entitats que vulguin participar al taller del proper 5 de febrer confirmin la seva assistència posant-se en contacte amb Entitats i web 2.0 a través del correu electrònic dospuntzero[arrova]xarxanet[punt]org o bé per telèfon trucant al 902 102 917.

Data: 

Divendres 05 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Entitats i web 2.0
Correu electrònic de l'organitzador: 
dospuntzero@xarxanet.org