Un contenidor interactiu: la metàfora de la situació del poble sahrauí

 Font:
Dilluns, 22/11/2010 fins Divendres, 10/12/2010

Voleu saber què ha passat al campament de protesta sahrauí de Gdaim Izik, a prop de El Aaiun al Sàhara Occidental? Per què va fer vaga de fam l’activista pro sahrauí Aminatu Haidar?

Si voleu saber això i moltes coses més sobre els sahrauís a partir del proper dilluns 22 de novembre i fins al 10 de desembre el Campus universitari de Cappont a Lleida, darrera de l’edifici Polivalent, trobareu el contenidor/estand de la Fundació Lleida Solidària FLS: "Un contenidor interactiu: la metàfora de la situació del poble sahrauí".

La Fundació Lleida Solidària, a fi i efecte d’explicar i complementar els projectes d’edificacions i rehabilitacions que desenvolupen, tant als campaments de refugiats de Tinduf (Algèria) com als territoris alliberats del Sàhara Occidental, han concebut un original expositor des del qual volen denunciar i il·lustrar les condicions en què viu el poble sahrauí, el seu passat, el seu present i el seu futur.

Amb el co-finançament de l’ACCD i l’Ajuntament de Lleida, la FLS ha equipat un container transoceànic fins transformar-lo en estand itinerant que desplega en el seu interior una exposició i diversos materials sobre el poble sahrauí: els seus orígens, estructura social, territori que abasta, economia, dona, família, infància i educació, història i situació actual.

La Fundació vol ubicar aquest container-expositor en diferents llocs de la ciutat de Lleida i realitzar xerrades divulgatives i visites guiades a l’interior del mateix.

Data: 

Dilluns 22 nov

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundació Lleida Solidària FLS
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@lleidasolidaria.org