XIII Diada de la Pau

 Font:
Divendres, 27/05/2011

L'Associació Amics de la UNESCO de Barcelona celebra, el proper 27 de maig, la XIII Diada de la Pau a les Drassanes Reials de Barcelona. Aquest any, l'homenatge anirà dedicat a la ciutat de Sendai (Japó), una de les ciutats més afectades pel tsunami del passat més de març i la primera que va obrir una entitat de la UNESCO al món.

El Museu Marítim acollirà un acte on hi haurà tot tipus d’activitats: actuacions, espectacles, certàmens, parlaments institucionals amb representants de Japó i moltes coses més.

El programa es dividirà en els següents actes destacats:

  • VII Certamen Literari Escoler de les Llengües d’Origen i el VI DiversaCat, de 16 a 18.15 h. Amics de la Unesco de Barcelona dedica part dels seus projectes a activitats als instituts. D’una banda, amb el certamen literari i de l’altre, amb el projecte d’aprendre a fer documentals als Instituts. En la Diada de la Pau es farà el lliurament de guardons i diplomes. Entre altres activitats, es realitzaran actuacions sorpreses i es lliurarà el llibre il·lustrat del certamen literari a tots els assistents.
  • Conferència de Cloenda Altaveu de les Cultures, a les 20.15 h
  • Sopar de la Pau, a les 21.30 h. Hi haurà sorteig de diferents obsequis entre els assistents. Preu: 30€ (25€ socis i voluntaris). Pagament: a la seu d'AUB o mitjançant l'ingrés a "la Caixa".

Per a més informació: de dilluns a dijous de 17.00 h a 20.30 h. Adreça: seu d'AUB (Mallorca, 207, pral. 1a). T. 934 520 552 / caub@caub.org http://www.caub.org

Data: 

Divendres 27 Maig

Hora: 

16:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
caub@caub.org