Finançament
F Pere Tarrés

10a edició dels Premis #ImpacteJove, 2023

Ssuport a la realització de projectes d’impacte social liderades per joves que formin part d’associacions sense ànim de lucre.

Convocant: 
Centre i Teatre de Sarrià
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 13 Juliol, 2023
Termini convocatòria: 
30/11/2023
Àmbit: 
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Impacte Jove acompanya a les entitats juvenils durant el desenvolupament del seu projecte a través de mentories personalitzades, i premia a les dues millors propostes amb un 1r premi valorat en 1000€ i un 2n premi de 500€ per al desenvolupament dels projectes presentats.

Aquest programa d’acompanyament i finançament a projectes d’entitats juvenils es duu a terme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu principal és fomentar les iniciatives juvenils de Catalunya per tal que siguin les futures generacions les que protagonitzin els canvis socials que la societat actual necessita.

Es poden presentar projectes de diferents formats, com programes d’activitats, jornades, formacions, celebració d’una data important per al col·lectiu en qüestió, necessitats materials d’un projecte en marxa, etc. L’únic requisit indispensable és que les propostes les encapçalin menors d’entre 16 i 30 anys i que siguin ells o elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i la seva execució.

Els premis #ImpacteJove incideixen durant tot el procés de desenvolupament de projectes. Els participants tenen l’oportunitat d’optar a mentories personalitzades, si les demanen abans del 30 d’octubre. Aquest acompanyament es fa a càrrec del Centre de Recursos per a Entitats Juvenils (CRAJ) i del mateix Centre de Sarrià abans de l’elecció dels projectes guanyadors.