Finançament
F Pere Tarrés

14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Convocant: 
Educaweb
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 24 Març, 2021
Termini convocatòria: 
24/03/2021 fins 15/07/2021
Àmbit: 
Educació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

  • Institucions: projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació creats i implementats abans del juny del 2021. No té dotació econòmica.
  • Professionals: projectes presentats individualment per professionals creats i implementats abans del juny del 2021. Dotació econòmica de 2.000€.
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats: projectes d'orientació acadèmica i professional elaborats per persones menors de 35 anys i encara no implementats. No té dotació econòmica.
  • Empreses: projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i creats des de l'empresa i implementats abans del juny del 2021. No té dotació econòmica.