Finançament
F Pere Tarrés

'19 DocsCooperants

DocsCooperants és un concurs de projectes audiovisual sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat.

Convocant: 
Espai Jove Casa Sagnier
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 9 Setembre, 2019
Termini convocatòria: 
09/09/2019 fins 29/11/2019
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Finalitat

Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a nivell local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca dels i els joves en la millora del seu entorn a través de la cooperació, l'associacionisme, la participació i/o el voluntariat.

Qui s'hi pot presentar?

Al concurs s'hi poden presentar projectes proposats tant per persones físiques que resideixin en territori espanyol, col·lectius de persones físiques o entitats sense ànim de lucre (associacions i fundacions) amb seu a Catalunya. També s'accepten propostes de projectes presentats per col·lectius a l'empara d'entitats socials. Com a mínim la meitat de les persones participants hauran de tenir edats compreses entre els 14 anys (nascuts al 2004) i els 29 anys (nascuts al 1989).

Dotació

A diferència d’altres certàmens, DocsCooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del documental.

L’Espai Jove Casa Sagnier acompanya durant el temps de gravació a la productora o a l’entitat per tal d’assessorar-la amb tot allò que necessiti.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors

  • 1r Premi 2.000 €
  • 2n Premi 1.000€

Per a més informació, podeu enviar un correu a dinamitzaciojoves@casasagnier.net