Finançament
F Pere Tarrés

19a convocatòria de la Beca Joaquim Franch, projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica 2020

L'Ajuntament de Girona engega la dinovena edició de la Beca Joaquim Franch per a projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica.

Convocant: 
Ajuntament de Girona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 6 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
07/05/2020 fins 25/09/2020
Àmbit: 
Cohesió social i Interculturalitat
Tipus: 
Beques
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Beneficiaris

  1. Centres educatius no universitaris. Els projectes es podran presentar en candidatura per equips de treball (pares i mares, alumnes i/o mestres i professors/es) d'un centre o de diversos centres conjuntament. La presentació de la proposta l'efectuarà el consell escolar del centre o centres implicats.
  2. Entitats o associacions amb finalitat educativa, esportiva, social o cultural que estiguin legalment constituïdes com a associacions sense afany de lucre. Els projectes es poden presentar en candidatura individual, una entitat, i/o col·lectivament, si és un moviment o equip de diverses entitats, o juntament amb centres educatius. La presentació de la proposta l'efectuarà la junta directiva de l'entitat o dels moviments implicats.
  3. Col·lectius o grups, especialment de joves (persones vinculades a la Universitat, al lleure, ...), que es constitueixin a aquest efecte. Cal que es constitueixi com a grup de treball, es formalitzi la constitució amb una acta (segons amb el que es preveu a la convocatòria) i es compti amb el suport/adscripció d'una institució educativa, social o cívica de la ciutat de Girona.

L'import de la dotació econòmica és de 6.000 €.