Finançament
F Pere Tarrés

19a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2021

Nova i ampliada edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil que volen reconèixer,visibilitzar i premiar els projectes transformadors que impulsen les joves organitzades del país.

Convocant: 
Fundació Carulla i Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 2 Agost, 2021
Termini convocatòria: 
02/08/2021 fins 22/10/2021
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Lleure
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Calegories

  • Premi Orgull: reconeixement de projectes efectuats el 2021 protagonitzats per joves associades i que se senten orgulloses d’allò que han fet, ja que les ha transformat a elles i al seu entorn més proper. Sense dotació econòmica.
  • Premi Singular: reconeixement d'experiències que ara mateix s'estan duent a terme des de diversos àmbits i que contribueixin a l’empoderament juvenil i a la desestigmatització del jovent. Sense dotació econòmica.
  • Premi Impacte: fer possibles projectes i iniciatives que combatin els discursos d’odi que alimenten l’extrema dreta i estigmatitzen els col·lectius més vulnerabilitzats. Dotació: 2.000€.
  • Premi Horitzó: donar suport econòmic a idees brillants i transformadores que de ben segur tenen associacions juvenils i que volen dur a terme durant el curs 2021-22. Dotació: 2.000€.
  • I, com a novetat, el Premi Estímul de l’educació en el Lleure, de la Fundació Carulla: contribuir a l’impuls de projectes educatius que, des de l’educació en el lleure, contribueixin a la defensa de drets dels infants així com la seva participació a la societat. Dotació: 6.000€.