Finançament
F Pere Tarrés

21a edició dels Premis per al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol

La Fundació Acció Solidària contra l'Atur convoca la 21a edició d’aquests premis amb l'objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: 
Fundació Acció Solidària contra l'Atur
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 28 Juny, 2018
Termini convocatòria: 
28/06/2018 fins 28/09/2018
Àmbit: 
Educació
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

  • Premi a la millor iniciativa innovadora contra l’atur

Reconeixement a l’esforç en la recerca i en l’aplicació de noves maneres de treballar contra l’atur. Està especialment adreçat a persones amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

S'hi poden presentar persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació.

Dotació: 10.000€

  • Premi a la trajectòria en favor de l'ocupació laboral

Reconeixement a l’esforç d’aquelles entitats que de fa temps han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i col·lectius amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

S'hi poden presentar organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva.

Dotació: 10.000€