Finançament
F Pere Tarrés

22a edició dels Premis per al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol 2019

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 22a edició d’aquests premis amb l’objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: 
Fundació Acció Solidària Contra l’Atur
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 18 Juliol, 2019
Termini convocatòria: 
19/07/2019 fins 30/09/2019
Àmbit: 
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Es convida a presentar-s’hi a tothom que tingui com a objectiu la creació de llocs de treball.

  • Premi a la millor iniciativa innovadora a favor de l’ocupació laboral

Aquest premi a la innovació vol reconèixer l’esforç en la recerca i en l’aplicació de noves maneres de treballar a favor de l’ocupació laboral i la creació de treball digne. El premi s’adreça especialment a persones i col·lectius en situació de precarietat laboral a causa de l’edat, manca de formació o realitats personals complexes i amb dificultat d’accés a les entitats financeres.

Hi podrà participar totes aquelles persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació.

Dotació del premi: 10.000 euros, que s’han de destinar al projecte presentat.

  • Premi a la trajectòria a favor de l’ocupació laboral

Aquest premi vol reconèixer l’esforç d’aquelles entitats que, de fa temps, han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i de col·lectius amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

Hi podrà participar aquelles organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva.

Dotació del premi: 10.000 euros, que s’han de destinar al projecte presentat.