Finançament
F Pere Tarrés

26a edició dels Premis al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol

Un reconeixement a l’esforç d’aquelles persones i entitats que es dediquen a crear llocs de treball digne.

Convocant: 
Acció Solidària Contra l'Atur
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 1 Juliol, 2023
Termini convocatòria: 
30/09/2023
Àmbit: 
Ocupació i Inserció laboral
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Des de la fundació Acció Solidària Contra l'Atur i amb el suport de la Fundació "la Caixa" i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, convoquem la 26a Edició dels Premis al Foment de l'Ocupació Josep M. Piñol.

Reconeixem l’esforç d’aquelles persones i entitats que es dediquen a crear llocs de treball digne. I per això des de 1997 i en honor al nostre primer president, Josep Maria Piñol, atorguem dos premis que reconeixen la iniciativa més innovadora i la millor trajectòria.

Josep M. Piñol (Barcelona 1923-1996) pertany a una generació que va optar pel compromís polític i social, des del seu cristianisme, en l’època franquista. Fou un dels fundadors de l’editorial Estela i va col·laborar en nombroses revistes. L’any 1981 va fundar Acció Solidària Contra l’Atur juntament amb Joan N. García-Nieto, Mercè Closa, J. M. Sagristà, entre d’altres, i amb associacions de caràcter social, i va procurar mantenir-la desvinculada de tendències partidistes.

L’objectiu dels premis és reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Cada premi té una dotació de 10.000 euros, que s’ha de destinar al projecte presentat.