Finançament
F Pere Tarrés

28a edició dels Premis Ateneus - 2017

La Federació d'Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels Premis Ateneus amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 14 Juliol, 2017
Termini convocatòria: 
14/07/2017 fins 12/11/2017
Àmbit: 
Participació
Cultura i esports
Comunicació
Infància i joventut
Millora de la gestió
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

A qui s'adreça?

A totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Categories

  • Premi Comunicació Associativa: per a iniciatives d’entitats federades a la FAC que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa de les entitats (butlletins, circulars, revistes, llocs web, xarxes socials, plans de comunicació, etc.).
  • Premi a la Creativitat Artística: per a qualsevol activitat artística programada en una entitat federada a la FAC que destaqui per la seva qualitat, originalitat i repercussió, així com la trajectòria del grup que l’executa.
  • Premi a la Capacitat d’Innovació: per a qualsevol acció d’entitats federades a la FAC que destaqui per la innovació en qualsevol dels seus àmbits d’actuació (gestió, infraestructures, comunicació, etc.).
  • Premi Foment de la Participació: per a qualsevol activitat que hagi fomentat la participació en una entitat federada a la FAC, mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament, catalana.
  • Premi Jove, Proposa!: per a totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys en ateneus membres de la FAC.
  • Premi al Treball en Xarxa: per a totes aquelles iniciatives organitzades conjuntament per entitats federades a la FAC amb d’altres entitats de tota Catalunya que potenciïn la incidència de l’associacionisme a la societat.
  • Premi de la Votació Popular: hi participaran automàticament totes les candidatures presentades a les diferents categories. Aquest Premi està coorganitzat amb el Diari ARA, que possibilitarà la votació oberta dels projectes a través del portal que s’habilitarà properament. Les votacions es podran realitzar del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2017.

Dotació per cada categoria

  • Primer premi: 1.500 € i el guardó
  • Segon premi: 900 € amb diploma
  • Tercer premi: 300 € amb diploma