Finançament
F Pere Tarrés

2n Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa convoquen la segona edició d'aquest Premi amb l'objectiu de donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu.

Convocant: 
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Fira Mediterrània de Manresa, amb la col·laboració de l’Espai Marfà - Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 16 Gener, 2017
Termini convocatòria: 
16/01/2017 fins 31/03/2017
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

El Premi es concreta en una aportació al finançament del procés de producció: arranjaments, direcció i escenografia, entre d’altres. Els projectes han de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle musical.

L'Espai Marfà, de l’Ajuntament de Girona, i la Fundació Casa de la Música del Gironès són enguany dos nous socis que col·laboraran en aquesta iniciativa oferint una estada de creació per al guanyador.

El premi està dotat amb 5.000€, que s’hauran d’invertir íntegrament en la producció del projecte premiat, i amb l’estada de creació oferta per l’Espai Marfà i la Fundació Casa de la Música del Gironès. L’estada de creació inclou 32 hores d’estudis de gravació amb un tècnic, quatre dies de residència a la Mirona de Salt i un màxim de 80 hores de bucs d’assaig.

La proposta guanyadora s’estrenarà en el marc de la 20a Fira Mediterrània de Manresa, entre els dies 5 i 8 d’octubre de 2016.