Finançament
F Pere Tarrés

5a edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

La Fundació Plataforma Educativa convoca la cinquena edició dels Premis d'Acció Social Maira Figueras i Mercè Bañeras que donen reconeixement a projectes socials relacionats amb la innovació, l'emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana.

Convocant: 
Fundació Plataforma Educativa
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 26 Gener, 2017
Termini convocatòria: 
26/01/2017 fins 02/04/2017
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Salut i Discapacitat
Assistència i Intervenció social
Biodiversitat i Medi ambient
Drets humans i Pau
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tecnologia i Internet
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Els Premis d'Acció Social volen donar a conèixer i reconèixer aquells projectes que es duen a terme per part d’organitzacions, persones o empreses que treballen pel benestar social de les persones de Catalunya.

Categories:

  • Innovació Social que reconeix idees i/o projectes innovadors que encara no s'han de dur a terme o que tot just comencen i, pels quals, el premi pot ser una empenta o incentiu per implementar-se, ja que s'entrega un diploma i una ajuda econòmica de 1500€.
  • Emprenedoria Social, que premia projectes i iniciativesconsolidats que afavoreixen l'economia i el teixit social il'emprenedoria de les persones residents a Catalunya. Per poder tirar endavant aquests projectes l'entitat lliura al guanyador un diploma i 1500€.
  • Corresponsabilitat ciutadana,que volen ser un reconeixement a persones que hagin dedicat part de la seva vida professional i/o personal a la millora de la societat. L'organització reconeix aquesta dedicació amb un guardó i un present.