Finançament
F Pere Tarrés

7a edició dels Premis La Confederació, 2023

L'edició d'enguany vol reconèixer iniciatives innovadores en l’àmbit de la governança i de la transformació social portades a terme per entitats del Tercer Sector Social de Catalunya de l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Convocant: 
La Confederació
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 24 Abril, 2023
Termini convocatòria: 
25/04/2023 fins 31/05/2023
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

A. Governança: iniciatives que, des d’una perspectiva organitzativa i de gestió interna, fomenten la millora en una de les dimensions següents:

  • A.1. Governança democràtica i participació: models de governança democràtica i participació dels diferents col·lectius que conformen l’entitat en els processos de presa de decisions.
  • A.2. Organitzacions saludables: pràctiques que promouen unes organitzacions saludables que tenen cura dels equips, que treballen per la cohesió interna,que impulsen l’equitat de gènere, o que aposten per la millora dels usos i la gestió del temps, entre d’altres.

B. Transformació social: iniciatives transformadores per a la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la prestació de serveis i l’impuls d’iniciatives amb un alt impacte social positiu:

  • B.1. Nous productes i serveis: generació de nous productes i serveis, donant resposta a la realitat actual i les noves necessitats emergents.
  • B.2. Impacte en la comunitat: iniciatives amb alt impacte en la comunitat, provocant canvis en l’entorn de proximitat de les entitats.

Qui s'hi pot presentar?

Podrà concórrer als premis qualsevol entitat del Tercer Sector Social de Catalunya (associacions, cooperatives d’iniciativa social, fundacions, empreses d’inserció i centres especials de treball sense afany de lucre) que treballin en l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Dotació dels Premis

La Confederació estan dotats amb 10.000€, concedint-se 2.500€ per cadascuna de les subcategories.

Totes les iniciatives presentades que compleixin els criteris de selecció i valoració establerts entraran a formar part d’un recull d’experiències amb l’objectiu de posar en valor i visualitzar la feina desenvolupada per les organitzacions del Tercer Sector Social.

Per a qualsevol dubte o aclariment en relació amb el procés de sol·licitud, les entitats s’han d’adreçar a premis@laconfederacio.org