Finançament
F Pere Tarrés

9è Concurs de Relats de Voluntariat Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social a Lleida organitza la novena edició d'aquest concurs de relats que vol premiar les millors experiències, motivacions, vivències i inquietuds d'aquelles persones que han fet voluntariat en una entitat social.

Convocant: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 15 Febrer, 2018
Termini convocatòria: 
15/02/2018 fins 04/04/2018
Àmbit: 
Voluntariat
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Modalitats

  • Per a joves entre 16 i 20 anys. Si la persona encara no està fent voluntariat en una entitat, els escrits poden promoure accions que ressaltin valors lligats al voluntariat i que sovint formen part de la vida quotidiana.
    • Val regal de llibreria Caselles per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
    • Val de compra d’El Mercat Social per un import de 30 euros.
  • Per a a persones majors de 20 anys. Els escrits han de compartir l’experiència que viu la persona voluntària en el marc d’una entitat social.
    • Val regal de llibreria Punt de Llibre per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
    • Val de compra d’ El Mercat Social per un import de 30 euros.

Els relats s’han d’enviar a lleida@voluntaris.cat

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis. També una selecció es publicarà al Diari La Mañana.