Finançament
F Pere Tarrés

Ajudes a projectes d'acció social de la Fundació Mutua Madrileña 2017

La Fundació Mutua Madrileña convoca una nova edició dels seus ajuts per impulsar iniciatives d'entitats no lucratives que contribueixin a millorar la realitat socioeconòmica i la qualitat de vida, a Espanya o fora d'Espanya.

Convocant: 
Fundació Mutua Madrileña
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 6 Setembre, 2017
Termini convocatòria: 
06/09/2017 fins 04/10/2017
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Drets humans i Pau
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Àrees d'actuació

  • Discapacitat: Projectes que tinguin com a principal finalitat millorar les capacitats i habilitats de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial (ocupabilitat, formació, integració, atenció i assistència, etc.).
  • Violència de gènere: Projectes seu objectiu sigui la millora de la situació de les dones víctimes de maltractaments, en qualsevol àmbit (prevenció, conscienciació, assistència, formació i ocupabilitat).
  • Ajuda a la infància: Projectes que tinguin com a finalitat la millora de les condicions de vida de nens amb problemes de salut i / o en risc d'exclusió social per motius socioeconòmics.
  • Joves en risc d'exclusió social: Projectes que tinguin per finalitat afavorir l'accés a l'ocupació de joves en risc d'exclusió.
  • Cooperació al desenvolupament: Projectes que donin cobertura a necessitats bàsiques de la població infantil en països en vies de desenvolupament i contribueixin a reduir els índexs de mortalitat d'aquest col·lectiu.