Finançament
F Pere Tarrés

Ajudes a projectes d’inclusió social d’infants i joves amb discapacitat a través de l’esport SPORT4ALL, 2023

Iniciativa que té com objectiu donar suport a projectes impulsats per entitats socials de Catalunya que fomentin la inclusió social d’infants i/o joves amb discapacitat a través de l’esport, l’activitat física i/o el joc.

Convocant: 
Fundació Futbol Club Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 30 Març, 2023
Termini convocatòria: 
20/04/2023
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Infància, Joventut i Famílies
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

La Fundació Futbol Club Barcelona, en coherència amb la seva missió i compromís de millora de la qualitat de vida de les nenes, nens i joves vulnerables entén l’esport com una eina fonamental per la inclusió social i està fermament compromesa a contribuir, amb la resta d’agents de la societat civil, a trencar les barreres que actualment impedeixen una igualtat real d’oportunitats entre els infants i joves que presenten discapacitat.

Cada entitat podrà presentar 1 projecte i cal que s’ adrecin a infants i/o joves amb discapacitat i que integrin l’esport, el joc o l’activitat física.

Les entitats interessades hauran de presentar les seves propostes a través d’un formulari i el document 'fitxa de sol·licitud' (enviat-lo a per correu electrònic).

La dotació màxima serà de 15.000€, per projecte/entitat.

Per informació de les bases i la documentació heu de contactar per correu elctrònic a: fundacio@fcbarcelona.cat amb l’assumpte SPORT4ALL.