Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts de la Fundación IberCaja per a projectes socials 2020

La Fundación IberCaja obre la seva convocatòria anual de Projectes Socials, amb l'objectiu d'atendre diversos col·lectius que es troben en risc d'exclusió social o bé en situació de dependència social, física o psíquica.

Convocant: 
Fundación IberCaja
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 27 Febrer, 2020
Termini convocatòria: 
02/03/2020 fins 30/06/2020
Àmbit: 
Participació
Atenció social
Educació i formació
Infància i joventut
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Desenvolupats per entitats socials sense ànim de lucre, els projectes presentats tindran per objecte:

  1. Projectes dirigits a la inserció laboral i integració social de col·lectius en situació o risc d'exclusió social; o dependència social.
  2. Projectes d'orientació i formació destinats a implementar alternatives innovadores que afrontin el fracàs escolar, a fi de tenir una educació de qualitat.
  3. Projectes destinats a cobrir necessitats bàsiques de persones en situació d'exclusió, i tot tipus d'accions, activitats, tallers o programes orientats a fomentar el creixement personal, el suport als nostres majors i altres col·lectius socials vulnerables.


En qualsevol cas, només es donaran suport a aquells projectes l'objectiu dels quals sigui fomentar, incrementar i en el seu cas complementar accions que contribueixin a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, així com la integració plena laboral i social, lluitant contra la pobresa i l'exclusió social, amb l'objectiu d'aconseguir la major autonomia personal possible.

Quantia

L'ajuda concedida no serà superior a l'aportat per l'organització sol·licitant, no podent superar en cap cas els 15.000 euros.