Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts en espècie a entitats en el marc del servei d'assessorament per a la millora de la participació interna

La Secretaria de Transparència i Govern Obert, mitjançant la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica, obre convocatòria d’ajuts en espècie per a entitats que vulguin perfeccionar el seu funcionament intern.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 24 Abril, 2017
Termini convocatòria: 
25/04/2017 fins 16/05/2017
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

D'aquesta manera, es donarà suport tècnic i assessorament personalitzat al desenvolupament de projectes de millora de la participació interna de les entitats.

Els ajuts consisteixen en fer un acompanyament a l’entitat que pretengui aprofundir en les capacitats dels equips directius, a fi que les organitzacions augmentin el seu nivell de qualitat democràtica i també el seu impacte a la societat. Per a fer-ho possible, es proposa un seguiment presencial i virtual, al llarg d’uns mesos, per part d’una persona assessora, de les accions a desenvolupar per a què l’entitat assoleixi el projecte.