Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC 2017

El CEESC obre la convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. La quantia total per aquest any 2017 és de 4.598,07 €.

Convocant: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 12 Juny, 2017
Termini convocatòria: 
12/06/2017 fins 16/07/2017
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Per quart any consecutiu el CEESC obre la Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. La quantia total per aquest any 2017 és de 4.598,07 € i el termini de presentació finalitza el 16 de juliol de 2017 a les 23:59 hores.

Els projectes presentats a aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:

  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador/a social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Podran concórrer, com a les anteriors convocatòries: persones individuals, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’Estat Espanyol.