Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts per a la constitució d'avals per a cooperatives i societats laborals 2018-2020

El Departament d'Afers Socials i Famílies obre convocatòria d'ajuts per a la constitució d’avals financers, tècnics i econòmics, amb la finalitat de contribuir a la millora de la competitivitat de les cooperatives i de les societats laborals amb seu social a Catalunya i les seves federacions per als anys 2018-2020..

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers Socials i Famílies
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 31 Octubre, 2018
Termini convocatòria: 
02/11/2018 fins 31/12/2020
Àmbit: 
Cooperativisme i Economia social
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Beneficiaris

  • Les cooperatives inscrites al Registre general de cooperatives de Catalunya i federades a les federacions corresponents.
  • Les federacions de cooperatives de Catalunya.
  • Les societats laborals inscrites als registres corresponents, federades i amb domicili o centre de treball a Catalunya.

L'ajut consisteix en la subscripció del 3% de l'import de l'aval financer i econòmic, i de l'1% en cas de l'aval tècnic, en forma de capital de l'entitat Avalis de Catalunya, SGR, arrodonint l'import del capital subscrit per l'adquisició de participacions senceres d'un valor de 200 euros cada una, i respon a la subscripció de capital obligatòria que han de realitzar les entitats sol·licitants de l'aval per formar part de la societat de garantia. No és objecte d'ajut la subscripció de la participació de 200 euros per operació del soci partícip.