Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts a projectes de cooperació internacional, acció humanitària i codesenvolupament, 2021

Subvencions per a les ONGD i/o entitats legalment constituïdes com a entitat sense ànim de lucre, amb presència i base Lleida, i que realitzin un mínim d’una assemblea a l’any.

Convocant: 
Ajuntament de Lleida
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 24 Agost, 2021
Termini convocatòria: 
25/08/2021 fins 04/10/2021
Àmbit: 
Cooperació al desenvolupament
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Modalitats

  • Modalitat A: Projectes de cooperació al desenvolupament impulsats per organitzacions no governamentals de desenvolupament amb implantació a Lleida, que integrin l’enfocament de gènere i basat en drets humans que es desenvolupin en països receptors d’ajut oficial al desenvolupament (AOD) a través d’entitats sòcies locals, que integrin l’enfocament de gènere i basat en drets humans i que responguin a prioritats, valors i/o finalitats de la Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperació al desenvolupament.
  • Modalitat B: Projectes d’emergència i acció humanitària, intervenint en les fases més complexes com la reconstrucció, la rehabilitació i la reactivació productiva. Pal·liar els greus conflictes i catàstrofes humanitàries, esdevingudes per catàstrofes naturals, antròpiques i/o conflictes bèl·lics.
  • Modalitat C: Projectes de codesenvolupament i formació dels col·lectius de persones migrades de la ciutat de Lleida en l’aplicació de l’enfocament de gènere i basat en drets humans als seus projectes, així com formació tècnica per a la realització de projectes de cooperació en les seves comunitats d’origen.