Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts per a projectes de suport a les víctimes del terrorisme, 2022

Adreçats a associacions, fundacions, entitats i institucions sense ànim de lucre la finalitat principal de les quals sigui l'atenció a les víctimes del terrorisme o el desenvolupament d'activitats en homenatge a víctimes del terrorisme, a més de les universitats i altres institucions que treballin en benefici d'aquest col·lectiu.

Convocant: 
Fundación Víctimas del Terrorismo
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 28 Desembre, 2021
Termini convocatòria: 
21/01/2022 fins 28/01/2022
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Drets humans i Pau
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Subvencions per a la realització, en el període comprès entre l'1 de desembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022, de:

  • Projectes sobre memòria i justícia: homenatges, conferències, publicacions i estudis relacionats amb les víctimes, reivindicació, actes de conscienciació social, reconeixement i record de les víctimes del terrorisme a Espanya.
  • Projectes sobre assessorament jurídic: presència a judicis i causes contra el terrorisme, assistència jurídica i suport legal a víctimes del terrorisme i als seus familiars.
  • Projectes sobre suport: activitat social i assistencial a favor de les víctimes i els seus familiars (teràpies de recuperació, campaments i activitats amb la infància, trobades de víctimes amb fins terapèutics o psicològics, tallers i grups de teràpia, orientació laboral i formació, i assistència mèdica, entre altres.
  • No es finançaran projectes que consisteixin exclusivament en viatges turístics o d'oci.