Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts a projectes inclusius de la Fundació Universia i la Fundació Konecta 2017

La Fundació Universia i la Fundació Konecta convoquen ajuts per a la realització de projectes que contribueixin a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i que donin suport al principi d'igualtat d'oportunitats.

Convocant: 
Fundació Universia i Fundació Konecta
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 17 Juliol, 2017
Termini convocatòria: 
17/07/2017 fins 01/09/2017
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Educació
Recerca i Innovació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

  • Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d'ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.
  • Ocupació: Projectes orientats a l'impuls de l'ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l'autoocupació i l'emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat.
  • Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.
  • Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d'inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.
  • Esport: Projectes de foment de l'esport adaptat i inclusiu com a mitjà d'integració laboral i d'adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.