Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts per a projectes per la promoció i la millora del benestar emocional i la salut mental en el sistema universitari i de recerca de Catalunya, 2023

Concedir ajuts per a projectes per a la promoció i la millora del benestar emocional i la salut mental en el sistema universitari i de recerca de Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dissabte, 28 Octubre, 2023
Termini convocatòria: 
27/11/2023
Àmbit: 
Recerca i Innovació
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Línies de treball

Les línies prioritàries d'actuació dels projectes, sense excloure d'altres, són les següents:

  • Projectes orientats a la promoció, formació i sensibilització del benestar emocional i la salut mental dins l'entorn universitari i de recerca.
  • Projectes per a la detecció, l'acompanyament i el suport a persones en situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals dins l'entorn universitari i de recerca.
  • Projectes d'orientació i abordatge de situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals que afecten persones que formen part de la comunitat universitària i de recerca.

Es prioritzaran els projectes interuniversitaris i els de col·laboració amb grups i entitats de dins i fora del sistema català d'Universitats i Recerca, sempre que tinguin com a públic destinatari el conjunt del sistema universitari i de recerca (alumnat, PDI, PAS i membres de grups i centres de recerca).

Beneficiaris

  • A les universitats del sistema universitari de Catalunya.
  • Als centres de recerca CERCA de Catalunya.

Les fundacions i associacions, sense finalitat de lucre, vinculades a les universitats, així com els centres adscrits i altres centres que vulguin accedir a la convocatòria han d'incorporar-se a les sol·licituds formulades per la universitat d'adscripció.