Finançament
F Pere Tarrés

CaixaImpulse 2019

La Fundació La Caixa ofereix a entitats sense ànim de lucre assessorament expert i ajuts per a la preparació i la implementació d’un Pla de Valorització per a actius patentats o patentables fruit de la recerca, així com també per a la creació d’un pla de comercialització.

Convocant: 
Fundació La Caixa
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 18 Febrer, 2019
Termini convocatòria: 
18/02/2019 fins 18/03/2019
Àmbit: 
Investigació i recerca
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

El suport econòmic inclou un ajut d'entre 70.000 i 100.000 € per a la implementació dels plans de valorització aprovats. A més, el programa inclou el suport de mentoria, contacte amb empreses, emprenedoria i inversió, assessorament expert i formació en diferents àrees.

Àmbits d'actuació

Cal que els projectes estiguin relacionats amb els àmbits de les ciències de la vida, les ciències mèdiques i les ciències de la salut, específicament en els camps següents:

  • Ciències de la vida: biomatemàtiques, biologia cel·lular, biologia humana, bioquímica i biologia molecular, fisiologia humana, genètica, immunologia, microbiologia i neurociències.
  • Ciències mèdiques i de la salut: ciències clíniques, epidemiologia, medicina forense, medicina ocupacional, medicina interna, ciències de la nutrició, anatomia patològica, farmacodinàmica, farmacologia, medicina preventiva, psiquiatria, salut pública, cirurgia i toxicologia