Finançament
F Pere Tarrés

Cinquena edició del concurs de vídeos KABUA ‘Joves per canviar el món’

Fins al 26 d’abril, el jovent d’entre 12 i 18 anys podrà presentar els seus projectes audiovisuals a la cinquena edició del concurs ‘Joves per canviar el món, que organitza l’Equip de Recerca en Diversitat i Inclusió en Societats Complexes (ERDISC).

Convocant: 
kabua
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 11 Febrer, 2019
Termini convocatòria: 
11/02/2019 fins 26/04/2019
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Comunicació i Periodisme
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

L’objectiu és que el jovent d’entre 12 i 18 anys facin propostes d’acció social mitjançant la realització d’un vídeo de denúncia i/o sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

L’equip KABUA, pertany al grup d’Educació, Famílies i Comunitat de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i promou que el jovent pugui expressar les seves opinions sobre diferents temes d’actualitat, utilitzant les tecnologies de la comunicació i que siguin capaços d’actuar de manera crítica.

Les temàtiques d’aquesta cinquena edició són el ‘feminisme, deconstrucció del patriarcat’, ‘ningú sense llar, el sensellarisme’, ‘jo m’agrado, tu m’agrades! El nostre valor en likes?’ i ‘som el que mengem?’.

El vídeo ha de ser original i pot estar emmarcat en la ficció, l’animació o el documental. Ha de ser en format horitzontal MP4 i amb una durada de 3 a 5 minuts.

Els grups han d’estar formats per un mínim de tres persones fins a tota una classe. Cada grup ha de comptar amb alguna persona del professorat que actuï com a responsable del projecte.

La inscripció és gratuïta i hi haurà 10 finalistes. El tercer premi s’emportarà 150€, el segon 300€ i el primer 600€.