Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria de Projectes 2022 de la Fundació Pinnae · Impuls pel Territori

Quarta edició, dirigida a totes les entitats de la Vegueria Penedès, amb l'objectiu d'oferir suport a aquelles organitzacions que treballen en xarxa per fer front a les principals mancances i reptes socials i amb un ferm compromís vers tot el teixit social del territori.

Convocant: 
Fundació Pinnae
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 20 Abril, 2022
Termini convocatòria: 
20/04/2022 fins 18/05/2022
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Gent gran i Dependència
Pobresa i Exclusió social
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Local

Qui s'hi pot presentar?

S’adreça a projectes que plantegin accions per a potenciar el territori, desenvolupats en qualsevol de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf, liderats per organitzacions de l’economia social, incloent entitats privades no lucratives de caràcter social, cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu.

Novetat

Com a Novetat, la convocatòria 2022 atendrà projectes d’àmbit cultural i artístic, propostes mediambientals i/o activitats esportives en clau d’inclusió i interculturalitat, a més a més de les de caire social, que ha atés fins ara.

En aquest sentit, la convocatòria s’adreça prioritàriament al recolzament de propostes amb un clar impacte i transformació de la societat, indistintament de l’àmbit d’actuació principal de l’entitat:

  • Propostes adreçades a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social (infants i famílies, joves, persones sense llar, persones migrants o refugiades, etc.).
  • Propostes culturals i artístiques (conservació del patrimoni, l’art com a agent de canvi social, estudis històrics, potenciació de la cultura local, cultura com a mitjà de cohesió social i intercultural, etc.).
  • Persones en situació de malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental.
  • Propostes mediambientals (conservació de la biodiversitat, educació ambiental, sostenibilitat del territori, etc.).
  • Propostes esportives i de promoció de la salut (promoció d’hàbits saludables i benestar, l’esport com a mitjà de integració social, etc.).
  • Propostes adreçades a persones grans (atenció residencial, soledat no volguda, situació de dependència, etc.).
  • Propostes sòcio-educatives (educació no formal, projectes de sensibilització i prevenció, projectes educatius, etc.)