Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria Fons Social Europeu POISES 2018

La Fundación ONCE obre convocatòria amb la finalitat de promoure la participació d'entitats de persones amb discapacitat en el Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

Convocant: 
Fundación ONCE
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 5 Setembre, 2018
Termini convocatòria: 
31/07/2018 fins 28/09/2018
Àmbit: 
Drets humans i solidaritat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Beneficiaris:

Les associacions i les fundacions no vinculades a entitats amb ànim de lucre, així com les federacions, confederacions i els membres confederats de qualsevol de les anteriors.

Accions subvencionables

Aquesta convocatòria vol contribuir a la gestió d'ajuda de Fons Social Europeu a projectes emmarcats directament en el Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020, en concret, amb l'Objectiu Temàtic 9, Prioritat d'Inversió 9.1, Objectius Específics 9.1.1 i 9.1.2, relatiu a augmentar el nombre de projectes promoguts per entitats de la discapacitat que treballen per la integració sòciolaboral de persones amb discapacitat en situació o risc d'exclusió social.

Objectiu Temàtic 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació.

Prioritat d'Inversió (9.1): Inclusió activa, en particular amb la finalitat de fomentar la igualtat d'oportunitats, la participació activa i la millora de l'ocupació de les persones amb discapacitat.

Objectiu Específic 9.1.1: Millorar la inserció sòciolaboral de persones amb discapacitat en situació o risc d'exclusió social, a través de l'activació i d'itineraris integrats i personalitzats d'inserció.

Objectiu Específic 9.1.2: Augmentar la contractació de persones amb discapacitat en situació o risc d'exclusió social.