Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria per a les candidatures de la Festa Solidària Uncopdemà!

Per a entitats legalment constituïdes i sense ànim de lucre que treballin en favor de la infància i vulguin ajudar a sensibilitzar, guanyar visibilitat de la mà del Tibidabo i també captar fons.

Convocant: 
Fundació migranodearena juntament amb el parc d’atraccions del Tibidabo i l’Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 21 Juny, 2024
Termini convocatòria: 
12/07/2024
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Local

Cada any, les tres entitats finalistes són triades entre moltes candidatures. A més de recaptar fons, la festa serveix com a plataforma perquè aquestes ONG donin a conèixer el seu treball i estableixin nous vincles amb la comunitat.

El proper 14 de setembre torna la XIV Festa Solidària UNCOPDEMÀ, organitzada per la Fundació migranodearena juntament amb el parc d’atraccions del Tibidabo i l’Ajuntament de Barcelona.

En la seva catorzena edició, igual que en les edicions anteriors, l'objectiu és sensibilitzar i donar a conèixer tota la feina que realitzen les entitats socials sense ànim de lucre dins de la província de Barcelona, a favor de la infància.

Volen fer crida a les moltes entitats i persones darrere d’aquests projectes, i molts nens i adolescents que es beneficien de totes les investigacions i progressos, així com del suport i ajuda que proporcionen.