Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria Social Catalunya 2023 de la Fundació "la Caixa"

La finalitat és impulsar iniciatives adreçades especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i que tenen com a objectiu millorar la seva qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats.

Convocant: 
Fundació "la Caixa"
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 7 Setembre, 2023
Termini convocatòria: 
05/10/2023
Àmbit: 
Cohesió social i Interculturalitat
Gent gran i Dependència
Ocupació i Inserció laboral
Pobresa i Exclusió social
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Sessions informatives

Per resoldre dubtes sobre aquesta convocatòria es faran 4 sessions informatives:

 1. Sessió informativa a Barcelona el dia 10 de juliol de 2023, a les 12 h. Aquesta sessió es podrà seguir de manera presencial al CaixaForum Barcelona (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona) (places limitades) o a través d'una retransmissió en streaming.
 2. Sessió informativa a Tarragona el dia 11 de juliol de 2023, a les 12 h. Aquesta sessió es podrà seguir de manera presencial al CaixaForum Tarragona (c. Cristòfor Colom, 2, Tarragona) (places limitades) o a través d'una retransmissió en streaming.
 3. Sessió informativa a Lleida el dia 12 de juliol de 2023, a les 12 h. Aquesta sessió es podrà seguir de manera presencial al CaixaForum Lleida (av. Blondel, 3, Lleida) (places limitades) o a través d'una retransmissió en streaming.
 4. Sessió informativa a Girona el dia 19 de juliol de 2023, a les 12 h. Aquesta sessió es podrà seguir de manera presencial a l'Espai Fundació ”la Caixa” Girona (pl. Poeta Marquina, 10, Girona) (places limitades) o a través d'una retransmissió en streaming.

Per assistir-hi, cal inscriure-s'hi prèviament

Entitats elegibles

Les entitats que es poden presentar a la convocatòria són:

 • Entitats sense ànim de lucre.
 • Entitats de l’economia social que, tinguin o no ànim de lucre, entre les finalitats indicades als seus estatuts consti explícitament com a objectiu principal l’interès social o la cohesió social.

S’exclouen d’aquesta convocatòria les administracions públiques.

Aquestes entitats han d’estar inscrites al Registre administratiu corresponent i estar domiciliades en aquesta comunitat.

Enguany es podran presentar les entitats i delegacions amb conveni vigent a les Convocatòries de Projectes Socials 2022. Per fer-ho, hauran de justificar haver fet una despesa equivalent al 50 % de l’ajut i presentar un informe de l’estat del projecte.

Àmbits d’actuació

La convocatòria inclou set àmbits d’actuació:

 • Gent gran
 • Persones amb discapacitat o trastorn mental
 • Salut i malaltia
 • Pobresa i inclusió social
 • Inserció sociolaboral
 • Convivència i interculturalitat
 • Acció social