Finançament
F Pere Tarrés

Crowdfunding 'Impacte positiu' de Fiare Banca Ètica

Convocatòria de crowdfunding en l'àmbit de la discapacitat mitjançant la plataforma de Goteo, per tal de donar suport a organitzacions que treballen en la inclusió social i laboral de les persones i el suport als seus familiars.

Convocant: 
Fiare Banca Ètica
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 16 Novembre, 2021
Termini convocatòria: 
16/11/2021 fins 17/12/2021
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Destinataris

La convocatòria s'adreça a entitats sota qualsevol forma jurídica, tot i que es valorarà positivament els projectes presentats per entitats d'economia social i/o del tercer sector, com ara cooperatives, associacions, societats laborals, fundacions, empreses d'inserció o centres especials d'ocupació.

Aportacions des del Grup Banca Etica

  • Incorporació dels projectes seleccionats al canal Fiare de Goteo, tot col·laborant en la campanya de comunicació de projecte, i alhora difonent el projecte a les xarxes d'entitats i persones sòcies de Fiare Banca Etica.
  • Aportació, per part del fons per al crowdfunding, de 2.500 euros a la teva proposta, una vegada arribis al 75% del teu objectiu de pressupost, que ha de ser de, com a mínim, 8.000 euros. L'aportació total del fons al conjunt de projectes serà de 10.000 euros.