Finançament
F Pere Tarrés

I Premi "Natura i Societat" de la Fundació Girbau

La Fundació Privada Girbau engega la primera edició d'aquest Premi amb l'objectiu de reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació.

Convocant: 
Fundació Privada Girbau
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 3 Novembre, 2016
Termini convocatòria: 
03/11/2016 fins 31/01/2017
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Funalitat del Premi

Amb caràcter bianual, té la finalitat de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del patrimoni natural català, des del compromís i la responsabilitat.

Qui hi pot optar?

Podran optar a aquest Premi entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que tinguin entre les seves finalitats socials la conservació de la natura, i que tinguin la seva seu social a Catalunya. El projecte s’haurà de realitzar dins l’àmbit territorial de Catalunya.

El premi és administrat i gestionat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i té una dotació de fins a 12.000€.

El Premi té en compte les recomanacions de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que estableix un nou marc de governança ambiciós per al desenvolupament sostenible i estableix 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) d’aplicació universal, a tots els països i a tots els nivells, que abasten temàtiques tan importants, i des de una visió holística, com la lluita contra la fam, la pobresa, la protecció del medi ambient, el benestar, la salut, l’educació o el desenvolupament econòmic.