Finançament
F Pere Tarrés

II Premis Fundación Telefónica al voluntariat

La Fundación Telefónica engega la segona edició d'aquests premis que volen reconèixer al voluntariat i a tots els agents involucrats en aquest compromís social. L'objectiu final és el de sensibilitzar i incentivar l'acció del voluntariat, així com servir de catalitzador de les iniciatives del voluntariat a Espanya.

Convocant: 
Fundación Telefónica
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 14 Juny, 2019
Termini convocatòria: 
14/06/2019 fins 30/09/2019
Àmbit: 
Comunicació
Educació i formació
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

ategories

 1. Comunicació

Reconèixer a aquella acció de comunicació que es distingeixi pel seu abast i valor en la tasca de sensibilització i difusió a Espanya de la tasca del voluntariat. Pot tractar-se de continguts textuals (articles, columnes d'opinió, etc.), audiovisuals o gràfics, o bé campanyes de comunicació, que hagin estat publicats o emesos a través dels canals de comunicació tradicionals o digitals.
Podran optar al Premi d'aquesta categoria:

 • Mitjans i professionals de comunicació.
 • Autors de continguts i espais web.
 • Entitats promotores de l'acció de comunicació.

 1. Voluntariat en l'àmbit educatiu

Premiar un projecte que es desenvolupi en l'àmbit educatiu espanyol i impliqui l'alumnat en iniciatives de voluntariat d'entitats sense ànim de lucre, possibilitant conèixer i experimentar els valors i la contribució social del voluntariat.
Podran optar al Premi d'aquesta categoria:

 • Centres educatius d'Educació Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional
 • Universitats.
 • Entitats sense ànim de lucre vinculades a universitats o centres educatius d'altres cicles d'ensenyament

 1. Entitat social

Reconèixer un projecte o programa de voluntariat promogut per organitzacions sense ànim de lucre, amb seu a Espanya, que desenvolupin la seva tasca en l'àmbit nacional o internacional.

 1. Voluntariat corporatiu

Reconèixer a aquell projecte de voluntariat desenvolupat o impulsat per una empresa, amb seu a Espanya, amb la participació dels seus empleats. el projecte es pot dur a terme en l'àmbit nacional o internacional.

 1. Voluntariat inspirador

S'hi podran presentar aquelles persones, projectes o programes que destaquin pel seu valor diferencial en l'àmbit del voluntariat, ja sigui perquè incideixen en necessitats no cobertes i prioritàries en àmbits socials o territorials, i / o perquè estan generant un model d'intervenció innovador.
Podran optar al Premi d'aquesta categoria:

 • Persones físiques
 • Projectes o programes de organitzacions sense ànim de lucre
 • Empreses, centres educatius i organismes públics.

Dotació

El Premi per a cadascuna de les categories ascendeix 5.000 € i haurà de ser destinat a un projecte d'una entitat sense ànim de lucre.