Finançament
F Pere Tarrés

III Premi internacional a la innovació cultural

El CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona convoca la tercera edició d'aquest premi biennal enguany centrat en la temàtica d'Internet.

Convocant: 
CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 9 Octubre, 2018
Termini convocatòria: 
09/10/2018 fins 31/01/2019
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Internacional

Es vol premiar projectes innovadors sobre el present i el futur d’Internet que contribueixin a l’apoderament de la ciutadania i a la millora de la xarxa. La proposta guanyadora formarà part de la programació 2019-2020 del CCCB.

L’objectiu del premi és incentivar el diàleg, la reflexió i la creativitat al voltant d’Internet. Les persones que es presentin al premi hauran de presentar un projecte cultural innovador al voltant d’Internet. Es valoraran els projectes que tractin l’accessibilitat, la representació, la seguretat i la privacitat, la tecno-política, la transformació social, l’impacte ecològic, l’ètica i l’alfabetització digital.

Dotació del Premi:

El projecte guanyador de la tercera edició del Premi serà produït pel CCCB en el marc de la seva programació 2019- 2020. El CCCB hi destinarà un pressupost de 20.000 €, que inclou honoraris de comissariat i despeses de producció de la proposta guanyadora.