Finançament
F Pere Tarrés

+Infància de la Fundació "la Caixa", 2024

Convocatòria +Infància de la Fundació ”la Caixa”, amb un finançament total de més de 48 M€, per seleccionar projectes adreçats a la implementació de mesures que afavoreixin la integració social i la millora de les condicions de vida de la població infantil en situació de pobresa i vulnerabilitat i les seves famílies.

Convocant: 
Fons Social Europeu + (FSE+) i de la Fundació La Caixa (FLC) en el marc del Programa de l’FSE+ d’Inclusió Social, Garantia Infantil i Lluita Contra la Pobresa per al període 2021-2027
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 9 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
31/01/2024
Àmbit: 
Infància, Joventut i Famílies
Pobresa i Exclusió social
Tipus: 
Subvenció
Àmbit geogràfic: 
Estatal

A qui s’adreça

La convocatòria està dirigida a xarxes d’entitats sense ànim de lucre que treballin amb la població infantil i les seves famílies en situació de pobresa i vulnerabilitat per a la millora de les seves condicions de vida i el seu nivell d’integració social.

Es subvencionaran projectes de sis anys de durada que es desenvoluparan anualment dins del període de subvencionalitat de la despesa.

Finançament

Aquesta convocatòria compta amb un finançament del Fons Social Europeu de 33.653.846 € i de la Fundació ”la Caixa” de 14.672.092,50 € (financiació total de 48.325.938,50 €). Els projectes que se seleccionin obtindran un finançament anual de fins a 137.000 € per anualitat completa.

Període de subvencionalitat de la despesa dels projectes: des de la data de signatura del conveni amb l’entitat beneficiària fins al 30 de setembre de 2029.

Línies d’actuació

Es valoraran projectes que incloguin:

  • Itineraris individualitzats de serveis d’acompanyament especialitzat a les famílies amb menors d’entre 0 i 18 anys que afavoreixin la seva integració social i la millora de les seves condicions de vida.
  • Seguiment personalitzat de les famílies i els menors dels itineraris.
  • Coordinació amb els agents de l’entorn per a una atenció integral de cada cas.
  • Treball complementari i coordinat de les entitats que conformen cada xarxa.