Finançament
F Pere Tarrés

IV Premi Lluís Martí al Valor Social 2018

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) engega la quarta edició d'aquest Premi anual i obert a les entitats membres de la FCVS que vol reconèixer una bona pràctica en matèria de Responsabilitat Social (RS) en la qual el voluntariat hi tingui un paper actiu.

Convocant: 
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 1 Octubre, 2018
Termini convocatòria: 
01/10/2018 fins 22/10/2018
Àmbit: 
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Objectiu de la convocatòria

Premiar el voluntariat d’empresa i reconèixer a una entitat federada de la FCVS que ja realitza actuacions d’RS en col·laboració amb una empresa externa o com a actuació pròpia. Han de ser projectes ja implementats, que garanteixin el seu funcionament dins de l’any de la convocatòria del premi.

Com a novetat, aquest any s’entregarà el Premi “Aigües de Barcelona” dirigit als programes presentats que pertanyin a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Dotació

Es lliuraran els següents premis:

  • Premi “Fundació Bancària Obra Social La Caixa” a la millor pràctica d’RS amb el voluntariat com a agent protagonista. Dotació econòmica: 4.000 euros.
  • Premis “Aigües de Barcelona” a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable (de l’àrea metropolitana de Barcelona). Dotació econòmica: 1.500 euros.
  • Accèssit El Mercat Social. Compra gratuïta per valor de 300 euros a El Mercat Social.